Ventilationskanalen blev godkänd på besiktningen

Äntligen har vi installerat en braskamin och nu när vinterkylan börjar smyga sig på är det härligt att elda en brasa i vardagsrummet och känna hur den goa brasvärmen sprider värme i rummet. Innan vi kunde börja elda i kaminen var det förstås viktigt att ventilationskanalen besiktigades, man vill ju inte att villan ska brinna ner. Vi vände oss till en sotare i Göteborg som vi fick som tips av butiken som sålde och installerade den här kaminen, och företaget vars sotare i Göteborg kom hem till oss heter Göteborgs Sotningsdistrikt

Jag skriver det här inlägget för jag tror att det är bra för er som läser här i bloggen att veta om att det finns duktiga sotare i Göteborg som ni alltid kan vända er till när ni behöver hjälp med sotningstjänster. Bor ni i egna hus kommer ni någon gång ibland att behöva en sotare och befinner ni er dessutom i Göteborg med omnejd, kanske ute på Hisingen, då kommer Göteborgs Sotningsdistrikt kunna hjälpa er. Det här är ett företag som kan göra alltifrån de små uppdragen till de mer komplicerade och tidskrävande, och jag ska säga att trots att jag bara haft att göra med dem en enda gång så har jag på grund av att jag blev så nöjd bestämt mig för att anlita dem igen. Det är ett tag kvar innan skorstensbesiktningen ska ske nästa gång, men när det är dags vet jag nu att det är till Göteborgs Sotningsdistrikt och en av deras sotare i Göteborg jag kommer vända mig till. Om du tror att det här är ett företag för dig, så ta då och hör av dig till dem så kan de berätta mer om hur de kan hjälpa dig.