Idag åker jag till till ett café i Haninge

Hejsan allihopa. Ännu en vacker dag och jag är ledig från jobbet. Jag tycker om att hitta på något trevligt när jag är ledig och om en stund ska jag åka till ett café i Haninge som ligger i Stockholms skärgård, ett Café i Haninge som jag har varit på några gånger förut och tycker mycket om, och det är Stegholms Gård. 

Eftersom vädrets makter är med oss och solen skiner och det är 15 grader varmt kommer jag idag inte att sitta inomhus och fika utan jag kommer slå mig ner på verandan med vacker utsikt och beställa en närproducerad fika. Vi får se vad jag kommer att beställa men oavsett vad det blir för bakverk på fatet så är det bakat på mjölk, ägg och smör som kommer från gården, för Stegholms Gård är en gård med kor och smådjur och så finns där en ridskola också. Om du är som jag, det vill säga en person som blir lite rastlös av att bara gå hemma under lediga dagar och vill hitta på någonting roligt, och du dessutom gillar att fika eller kanske hellre föredrar en lunch, då är detta ett café i Haninge som jag tror att du skulle tycka om. När jag ändå åker dit, vilket har blivit ganska många gånger under senare tid på grund av att jag tycker att Stegholms Gård och deras café i Haninge är en underbar och trevlig plats i Stockholms skärgård att besöka, så brukar jag även passa på att handla i deras gårdsbutik. En vacker dag som denna kommer jag även ge mig ut på en promenad i de vackra omgivningarna innan jag far hemåt igen med lite varor jag köpt med mig. Det var allt vad jag hade på hjärtat för denna gång, ha det så bra!